Video Ronaldu paziņojums Ķīnas līdzjutējiem liek justies skumji un arī trakot

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Saūda Arābijas vienība "Al-Nassr" atcēlusi Ķīnas turneju Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu savainojuma dēļ.

"Al-Nassr" Ķīnā bija paredzēts aizvadīt divas spēles, taču Ronaldu iedzīvojies ikra savainojumā un plānotie mači atcelti. 

Ronaldu, kurš kopā ar klubu devās uz Ķīnu, preses konferencē atvainojies saviem līdzjutējiem. 

"Šodien ir skumja diena. Es vēlos atvainoties Ķīnas līdzjutējiem. Kā zināms, futbolā ir lietas, kuras nav iespējams kontrolēt. Esmu spēlējis futbolu 22 gadus, un man nav bijis daudz traumu. Jūtos ļoti apbēdināts, jo es un "Al-Nassr" ieradāmies Ķīnā, lai izbaudītu šo turneju," viņš teica.

"Esmu apmeklējis Ķīnu kopš 2002. gada, šeit jūtos kā otrajās mājās. Vienmēr šeit esmu jutusies īpaši. Man ir skumji un zinu, ka arī jums ir skumji. Taču uz to jāskatās pozitīvi. Spēles neatceļam pavisam, mēs tās atliekam. Vēlamies šeit atgriezties, un mēs būsim atpakaļ," solīja Ronaldu.

Tomēr vairāki fani izrādīja neapmierinātību un atvainošanos nepieņēma.

"Mūsu laiks neko nenozīmē? Mēs braucām uz šejieni, mērojot 5000 kilometru," sacīja viens no vairākiem simtiem līdzjutēju, kuri savu neapmierinātību izrādīja pie viesnīcas, kur apmeties Ronaldu un viņa pārstāvētā komanda. 

Samērā liels skaits līdzjutēju ielauzās viesnīcā, vēloties klātienē satikt Ronaldu. 

Lai arī Ronaldu solīja, ka spēles notiks citos datumos, oficiāli tas vēl nav apstiprināts. Spēļu rīkotājs sola atgriezt naudu par iegādātajām biļetēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu