Video Šiliņš ar rezultatīvu sniegumu kaldina uzvaru FIBA Eiropas kausa spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņs
Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņs trešdien FIBA Eiropas kausa otrā grupu turnīra mačā izcēlās ar 17 punktiem un palīdzēja "Gottingen" vienībai tikt pie uzvaras.

Getingenes komanda savā laukumā ar rezultātu 82:80 (22:18, 23:16, 14:27, 23:19) pārspēja Spānijas klubu "Bilbao".

Šiliņš spēlēja 27 minūtes un 15 sekundes un raidīja grozā trīs no sešiem divu punktu metieniem, trīs no pieciem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes, trīs kļūdas, viena pārtverta piespēle un viens bloķēts metiens, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 17 un +/- rādītāju +3.

Latvietim kļūstot par rezultatīvāko uzvarētāju rindās, vēl 16 punktus guva Matiss Moninghofs. "Bilbao" komandā ar 19 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Melvins Pancars.

K grupā pēc četrām spēlēm trīs uzvaras ir Portugāles "Porto" un "Bilbao", "Gottingen" ir viens panākums, bet četri zaudējumi - Botevgradas "Balkan" no Bulgārijas.

Pēc pirmā posma grupu turnīra pirmo divu vietu ieguvēji iekļuva otrajā posmā, kurā 16 komandas tiks sadalītas četrās grupās. Pirmo divu vietu ieguvējas iekļūs ceturtdaļfinālā.

FIBA Eiropas kauss Vecajā kontinentā ir rangā ceturtais turnīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu