Video Makinons gūst četrus vārtus un kļūst par NHL sezonas rezultativitātes līderi

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL zvaigzne Neitans Makinons
NHL zvaigzne Neitans Makinons Foto: Reuters/Scanpix

Neitans Makinons un Miko Rantanens trešdien katrs guva pa pieciem rezultativitātes punktiem, kaldinot Kolorādo "Avalanche" uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Avalanche" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (1:0, 3:0, 2:2) pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Kanādas hokejists Makinons guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, ar 82 punktiem (30+52) pakāpjoties uz pirmo vietu šīs sezonas NHL ražīgāko spēlētāju sarakstā. Viņš par diviem punktiem apsteidza Tampabejas "Lightning" krievu uzbrucēju Ņikitu Kučerovu (31+49).

Savukārt soms Rantanens guva vienus vārtus un izdalīja četras piespēles. Viņš ar 65 punktiem (27+38) patlaban ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. Somijas hokejistam divus punktus priekšā ir Bostonas "Bruins" čehu uzbrucējs Davids Pastrņāks (30+37).

Mājiniekiem vārtus guva arī Keils Makars, kurš ar 76 precīziem metieniem kļuvis par "Avalanche" visu laiku labāko vārtu guvēju-aizsargu, šajā statistikas rādītājā pārspējot Taisonu Beriju. Trešais ar 72 gūtiem vārtiem ir latvietis Sandis Ozoliņš.

"Capitals" rindās divreiz izcēlās Dilans Stroms.

Ar tādu pašu rezultātu uzvarēja arī Floridas "Panthers", kuras aizsargs Uvis Jānis Balinskis šobrīd spēlē Amerikas Hokeja līgā (AHL). "Panthers" mājās pārspēja Arizonas "Coyotes" ar rezultātu 6:2 (3:0, 2:0, 1:2).

Divus vārtus uzvarētājiem guva Metjū Tkačaks, bet viens no "Panthers" vārtu guvējiem Sems Reinhārts tika pie punktiem 11.mačā pēc kārtas.

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18.aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu