Video Lomažam mazs spēles laiks, Banki trenētā "Virtus" zaudē Eirolīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: EPA/Scanpix

Lukas Banki trenētā un Latvijas basketbolista Riharda Lomaža pārstāvētā Boloņas "Virtus" ceturtdien izbraukumā cieta zaudējumu ULEB Eirolīgas 23.kārtas mačā.

"Virtus" ar 75:88 (25:21, 22:31, 9:19, 19:17) piekāpās Stambulas "Fenerbahce".

Lomažs spēlēja divas minūtes un 36 sekundes, realizējot vienu no diviem soda metieniem un gūstot vienu punktu. Viņa kontā arī atlēkusī bumba, kļūda, izprovocēta piezīme un efektivitātes koeficients viens.

Boloņas komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Gābriels Lundberjs, bet mājinieku rindās Džonetens Motlijs sakrāja 23 punktus un 11 atlēkušās bumbas, bet Skotijs Vilbekins guva 15 punktus un sešreiz rezultatīvi piespēlēja.

Rolanda Šmita pārstāvētais Kauņas "Žalgiris" piektdien izbraukumā tiksies ar Belgradas "Partizan".

"Virtus" ar 15 uzvarām 23 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, "Fenerbahce" ar bilanci 14-9 ir piektā, bet "Žalgiris" ar astoņiem panākumiem 22 mačos ierindojas 16.vietā.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu