Semeņistaja turnīrā Indijā sasniedz pusfinālu vienspēlēs un finālu dubultspēlēs

Papildināts
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja
Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja Foto: www.instagram.com/darja_sem

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja piektdien Indijā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Punes W-50 sērijas turnīra pusfinālu vienspēlē un iekļuva finālā dubultspēlē.

(Papildināts plkst. 13.45)

Ar pirmo numuru izsētā Semeņistaja (WTA 142.) ceturtdaļfināla spēlē ar 7-6 (8:6), 6-0 pārspēja Filipīnu tenisisti Aleksandru Ealu, kura rangā ir 187.vietā un šajā turnīrā spēlē ar piekto numuru.

Labāko četrinieka sasniegšana dod 20 WTA ranga punktus. Tiešsaistes rangā Semeņistaja pakāpusies uz karjeras rekordaugsto 119.pozīciju.

Pusfinālā Semeņistajas pretiniece būs Japānas tenisiste Mojuka Učijima, kura WTA rangā atrodas 171.vietā un turnīrā spēlē ar trešo numuru.

Savukārt dubultspēlē ar ceturto numuru izsētās Semeņistaja ar Ealu piektdien pusfinālā ar 7-6 (7:5), 6-3 pieveica Japānas tenisistes Saki Imamuru un Naho Sato.

Par iekļūšanu finālā Semeņistaja nopelnīja 33 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

Finālā Semeņistaja/Ealu tiksies ar turnīra galvenajām favorītēm britu tenisisti Naiktu Beinsu un ungārieti Fanniju Štollāru, kuras piektdien ar 7-5, 6-7 (3:7), 10:1 pārspēja ar trešo numuru izsēto mājinieču duetu Rutudža Bosale/Ankita Raina.

Pirmajā kārtā Latvijas/Filipīnu duets ar 6-7 (7:9), 6-1, 10:7 uzvarēja Li Jujuņu no Taivānas un japānieti Eri Šimizu, bet ceturtdaļfinālā ar 6-4, 2-6, 10:4 - amerikānieti Džesiju Eniju un vācieti Lēnu Papadaki.

Jau ziņots, ka ceturtdien Diāna Marcinkēviča duetā ar Somijas pārstāvi Anastasiju Kuļikovu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā ar 6-1, 6-7 (2:7), 6:10 zaudēja turnīra pirmajām raketēm Naiktai Beinsai no Lielbritānijas un Fanijai Stolarai no Ungārijas. Marcinkēviča, kura vienspēlēs zaudēja pirmajā kārtā, dubultspēļu turnīru noslēdza ar 11 WTA ranga punktiem.

Turnīrs Punē notiek cietā seguma kortos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu