Medijs: "Real" nav gatava Mbapē maksāt tik lielu algu kā PSG

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē
Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē Foto: AFP/Scanpix

Spānijas klubs Madrides "Real" nav gatavs Francijas futbola zvaigznei Kilianam Mbapē maksāt tik lielu algu kā Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komanda, vēsta ESPN.

Mbapē pēc šī sezonas vasarā noslēgsies līgumsaistības ar PSG, tāpēc 25 gadus vecais futbolists kopš 1. janvāra drīkst veikt pārrunas ar citām komandām.

Jau vairākas sezonas vienu no pasaules labākajiem futbolistiem cenšas iegūt "Real" komanda, taču vienošanos nav izdevies panākt.

ESPN vēsta, ka "Real" vairs nepiedāvā Mbapē tik lielu algu kā iepriekš. Madrides kluba vadība nevēloties viņam maksāta vairāk kā citiem komandas līderiem.

"Real" līderi brazīlietis Vinisiuss Žuniors un anglis Džūds Belingems sezonā saņem aptuveni 10,5 miljonus eiro, bet Mbapē patlaban pelna 37 miljonus eiro gadā.

ESPN vēsta, ka PSG piedāvājot Mbapē turpināt sadarbību, saglabājot pašreizējo atalgojuma apjomu.

Tiek ziņots, ka Mbapē neizslēdzot iespēju pārcelties uz Angliju, lai pievienotos "Liverpool", taču arī šī komanda nevarēšot piedāvāt tik lielu algu kā PSG.

Jau vēstīts, ka Mbapē pērn vasarā atteicās pārcelties uz Saūda Arābiju, kur Rijādas "Al-Hilal" klubs esot licis galdā 700 miljonus eiro lielu algu.

Mbapē ir seškārtējs Francijas čempions – viens tituls ar "Monaco" un pieci ar PSG. Divreiz viņš palīdzējis Francijas izlasei sasniegt Pasaules kausa finālu – 2018. gadā izdevās uzveikt Horvātiju, bet 2022. gadā nācās samierināties ar zaudējumu Argentīnai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu