Video Klops pametīs "Liverpool" galvenā trenera amatu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: EPA/Scanpix

No Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenā trenera pēc šīs sezonas atkāpsies galvenais treneris Jirgens Klops, vēsta vienība.

56 gadus vecais Klops par "Liverpool" galveno treneri kļuva 2015. gada oktobrī. Līgumsaistības ar klubu viņam ir spēkā vēl līdz 2026. gadam.

"Sezonas beigās es pametīšu klubu. Es saprotu, ka tas ir šoks daudziem cilvēkiem, bet es varu to paskaidrot. Man pilnībā viss patīk šajā klubā. Man patīk pilsēta, atbalstītāji, komanda un personāls. Esmu pārliecināts par šo lēmumu," sacīja Klops, kurš klubu par savu lēmumu informējis novembrī.

"Kā lai to saka... Man sāk apsīkt enerģijas. Pašlaik jūtos labi, bet es zinu, ka nevaru šo darbu darīt atkal un atkal. Pēc visiem šiem gadiem mana mīlestība un cieņa pret klubu ir tikai augusi. Esat pelnījuši patiesību. Un tā ir taisnība," turpināja Klops.

Vācijas futbola speciālists ar "Liverpool" 2019./2020. gada sezonā izcīnīja savu pirmo Anglijas premjerlīgas titulu. Iepriekšējā sezonā Liverpūle tika kronēta par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju.

"Liverpool" ir pašreizējā Anglijas premjerlīgas līdervienība. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu