Gražulim desmit punkti zaudējumā Itālijas basketbola čempionāta mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: Aquila Basket Trento (Facebook)

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis sestdien guva desmit punktus Trento "Aquila" zaudējumā savā laukumā Itālijas A sērijas mačā.

"Aquila"ar 68:93 (15:22, 14:22, 18:24, 21:25) atzina Venēcijas "Umana Reyer" pārākumu.

Gražulis spēlēja 26 minūtes, realizējot piecus no sešiem divpunktu metieniem, bet netrāpot trīs tālmetienus. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metiens, vienreiz pārķēra bumbu, sakrāja četras piezīmes un izprovocēja divus pārkāpumus pretiniekiem, kā arī sakrāja efektivitātes koeficientu deviņi un +/- rādītāju -11.

Rezultatīvākais viesu rindās ar 16 gūtiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām bija Davide Alviti, bet pretiniekiem par punktu vairāk guva sešas atlēkušās bumbas sakrājušais Marko Spisu.

"Scafati" bez Jāna Strēlnieka pieteikumā sestdien savā laukumā ar 95:93 (30:17, 26:23, 23:20, 16:33) pārspēja Trevīzo "NutriBullet".

Svētdien Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus", kuras rindās spēlē Rihards Lomažs, savā laukumā tiksies ar "Napoli", bet Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" mājās cīnīsies ar Emīlijas-Romanjas "Reggiana".

Boloņas komanda ar 12 uzvarām 17 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, Trento klubs un "Scafati" ar bilanci 9-9 dala astoto vietu, bet "Derthona" ar septiņām uzvarām 17 cīņās ir 11. 16 vienību konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu