Video Merzļikina pārstāvēto "Blue Jackets" turpina vajāt likstas – traumu gūst viens no līderiem Fantili

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL hokejists Adams Fantili
NHL hokejists Adams Fantili Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībai Kolumbusas "Blue Jacketas", kuru pārstāv arī Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins, nākamajā spēlē nevarēs palīdzēt viens no komandas līderiem Adams Fantili.

19 gadus vecais uzbrucējs, kuru pagājušā gada draftā "Blue Jackets" izvēlējās ar trešo numuru, iepriekšējā spēlē pret Sietlas "Kraken" guva kreisās kājas savainojumu, kad pretinieks ar slidu trāpīja viņam virs potītes.

"Blue Jackets" nākamais mačs būs jāaizvada otrdien viesos pret Sentluisas "Blues", bet tad līdz 10.februārim spēles Kolumbusas komandai vairs nav paredzētas.

Fantili šosezon 49 mačos ir ticis pie 27 (12+15) punktiem un ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs aiz Džonija Gudro (7+24).

NHL sezonas debitantu konkurencē Fantili ar 27 punktiem ir ceturtais rezultatīvākais aiz Konora Bedārda (33) no Čikāgas "Blackhawks", Broka Feibera (29) un Marko Rosi (28) no Minesotas "Wild".

Kā zināms, "Blue Jackets" palīdzēt nevar arī somu uzbrucējs Patriks Laine, kurš svētdien iestājās NHL Spēlētāju palīdzības programmā. Vienam no komandas līderiem Lainem šosezon traumu un personīgo apsvērumu dēļ izdevies aizvadīt vien 18 spēles, kurās gūti seši vārti un atdotas trīs rezultatīvas piespēles.

Kolumbusas vienība ar 40 punktiem 49 spēlēs Austrumu konferencē ieņem pēdējo 16.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu