Premjerlīgas līdervienība "Liverpool" pārliecinoši apspēlē "Chelsea"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Pārliecinošu uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas 22. kārtas spēlē trešdien izcīnīja turnīra līdervienība "Liverpool", kas sava laukumā ar 4:1 (2:0) pārspēja Londonas "Chelsea" komandu.

Pirmajā puslaikā mājiniekiem 2:0 panāca Djogu Žota un Konors Bredlijs, kamēr 11 metru soda sitienu nespēja realizēt Darvins Nunjess.

Otrā puslaika vidū Dominiks Soboslai panāca 3:0, viesiem vienus vārtus atguva Kristofers Nkunku, bet beigu rezultātu 4:1 nodrošināja Luisa Diasa precīzais sitiens.

"Liverpool" šī bija jau 11. nezaudētā spēle pēc kārtas visos turnīros. Nākamo maču premjerlīgas ietvaros liverpūlieši aizvadīs svētdien pret citu titula pretendenti Londonas "Arsenal".

Tikmēr citā trešdienas spēlē laukumā atgriezās čempionvienības Mančestras "City" norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns, bet viņa pārstāvētā komanda mājās ar 3:1 (2:0) pārspēja "Burnley".

23 gadus vecais norvēģu uzbrucējs nebija spēlējis kopš 6. decembra, kad mačā ar Birmingemas "Aston Villa" guva pēdas kaula savainojumu. Trešdienas spēlē laukumā viņš devās uz maiņu 71. minūtē.

Divus vārtus "City" labā guva Hulians Alvaress, bet reizi precīzs bija Rodri, kamēr viesus sastāvā kompensācijas laikā ar trāpīgu sitienu izcēlās Amīns Al Dahils.

Citā spēlē pie uzvaras savā laukumā tika Totenhemas "Hotspur", kas atspēlējās un ar 3:2 (0:1) pieveica "Brentford" futbolistus.

Pirmajā puslaikā viesus vadībā izvirzīja Nīls Mopejs, bet otrā puslaika sākumā astoņu minūšu laikā Destinijs Udogī, Brenans Džonsons un Rišarlisons panāca 3:1 mājinieku labā. Aivens Tonijs 67.minūtē "Brentford" vienus vārtus atguva, tomēr izglābties no zaudējuma viesi nespēja.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Liverpool" ar 51 punktu 22 spēlēs saglabā līderpozīcijas, otrajā vietā ar 46 punktiem 21 mačā ir Mančestras "City", bet trešie ar 46 punktiem 22 spēlēs ir "Arsenal", kas par trim punktiem apsteidz "Hotspur" un Birmingemas "Aston Villa".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu