Lielbārži aizvadīs treniņnometni Itālijā. Brāļi šosezon plāno startēt visos PČ posmos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Blakusvāģu motokrosa braucēji Daniels un Bruno Lielbārži ar saņemto "Trīs zvaigžņu balvu" nominācijā "Gada sportists tehniskajos sporta veidos"
Blakusvāģu motokrosa braucēji Daniels un Bruno Lielbārži ar saņemto "Trīs zvaigžņu balvu" nominācijā "Gada sportists tehniskajos sporta veidos" Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas motosportisti brāļi Daniels un Bruno Lielbārži, kuri janvāra vidū saņēma "Trīs zvaigžņu balvu" nominācijā "Gada sportisti tehniskajos sporta veidos", šā gada motokrosa sezonai gatavosies Itālijā, vēsta Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

"Piecas reizes nedēļā ir vieglatlētikas treniņi, vienreiz nedēļā apmeklēju trenažieru zāli. Pagājušajā nedēļā Valmierā piedalījos Latvijas čempionātā daudzcīņā, kur ieguvu 3. vietu. Esmu ļoti apmierināts, uzskatu, ka mana fiziskā sagatavotība ir pietiekami laba," sacīja Bruno.

"Šajā sezona turpināsim braukt ar "Megas" motoru un ar WSP rāmi, tāpēc lielu izmaiņu tehnikā šogad nebūs, kā arī esam priecīgi, ka izveidojām sadarbību ar amortizatoru firmu "Reiger". Šogad brauksim un pārstāvēsim motoklubu "Kert Varik"," pastāstīja Daniels.

Brāļi pirmdien, 5. februārī, dosies uz Itāliju, kur notiks šā gada pirmā motokrosa treniņnometne.

"Atkal mēģināsim sajust, kā ir braukt ar motociklu. Tad atgriezīsimies atpakaļ skolā un februāra beigās atkal brauksim uz otru motokrosa nometni. Šogad plānojam aizvadīt visus pasaules čempionāta posmus blakusvāģu motokrosā. Ceram startēt arī dažos Latvijas čempionāta posmos. Noteikti viens būs mūsu mājas trasē - Madonā, mūsu fanu un atbalstītāju priekšā. Starp pasaules čempionāta posmiem aizvadīsim arī dažas sacensības Francijas čempionātā. Varbūt arī Vācijā, bet to rādīs laiks, par to vēl lemsim. Šobrīd notiek aktīva gatavošanās. Joprojām meklējam sponsors un atbalstītājus, lai varam veiksmīgi aizvadīt visas iecerētās sacensības. Paldies visiem, kas mūs atbalsta! Mēs novērtējam to, tas palīdz mūsu ceļā uz augstākām virsotnēm," norādīja brāļi Lielbārži.

17 gadus vecie dvīņi Lielbārži pērn izcīnīja piekto vietu blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta sezonas kopvērtējumā. Latvijas ekipāža vienā no posmiem, kas risinājās Lielbritānijā, izcīnīja trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu