Video Porziņģis: Izkāpām no gultas ar kreiso kāju pa priekšu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Bostonas "Celtics" zaudējums Losandželosas "Lakers" komandai dos stimulu nākamajam mačam, teica Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Porziņģis ceturtdien guva 17 punktus un bloķēja piecus metienus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kamēr "Celtics" mājās ar rezultātu 105:114 (25:28, 21:32, 32:28, 27:26) zaudēja Losandželosas "Lakers" vienībai, kas spēlēja bez saviem līderiem Lebrons Džeimsa un Entonija Deivisa.

"Izkāpām no gultas ar kreiso kāju pa priekšu. Ļoti labi apzinājāmies, ka šis būs smags mačs pret pretinieku, kas nejūt spiedienu. Centāmies pielāgoties, taču NBA notiek, ka tiek zaudētas šādas spēles. Šis zaudējums dos mums stimulu nākamajai spēlei," sarunā ar žurnālistiem stāstīja Porziņģis.

"Viņi realizēja metienus, uzmundrināja viens otru, spēlēja nesavtīgi un dalījās ar bumbu. Viņi ir augsta līmeņa spēlētāji, kuriem mūsu kļūdas deva lielāku brīvību," turpināja basketbolists.

"Celtics" ar 37 uzvarām 49 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē. "Lakers" ar 25 panākumiem 50 cīņās ir devītā Rietumos.

Nākamo spēli bostonieši aizvadīs svētdien, kad mājās uzņems Memfisas "Grizzlies".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu