Video Uz nenoteiktu laiku atlikts par gadsimta cīņu dēvētais Usika - Fjūrija duelis (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

17. februārī Saūda Arābijā paredzētā smagsvaru cīņa starp nepārspēto ukraini Oleksandru Usiku un britu Taisonu Fjūriju atlikta uz nenoteiktu laiku, vēsta ārvalstu boksa izdevumi.

Fjūriju pārstāvošā "Queensberry Promotions" aģentūra nākusi klajā ar paziņojumu, ka Lielbritānijas boksa zvaigzne sparinga treniņā Rijādā guvis traumu virs labās acs.

Šī iemesla dēļ cīņa pagaidām atlikta uz nenoteiktu laiku. 

Bokserim tika sniegta medicīniskā palīdzība, uzliktas vairākas šuves.

Tiek lēsts, ka atgūšanās prasīs ilgāku laiku, tādēļ cīņa 17. februārī nenotiks, taču mērķis ir pēc iespējas ātrāk izziņot jauno potenciālo cīņas datumu.

Kā var spriest pēc sociālajos tīklos noplūdušiem video, Fjūrijs savainojumu guvis, saņemot sitienu acs rajonā ar elkoni.

"Jūtos absolūti izpostīts pēc tam, kad tik ilgi gatavojos šai cīņai un esmu lieliskā fiziskā formā. Man ir žēl visus cilvēkus, kuri iesaistīti šajā milzīgajā notikumā, un es cītīgi strādāšu pie cīņas pārcelšanas, kolīdz mana acs būs sadzijusi," paziņoja Fjūrijs. 

"Varu tikai atvainoties visiem, kurus šis notikums ir ietekmējis, tostarp manu un Usika komandu, pārējos "undercard" bokserus, sadarbības partnerus, līdzjutējus, kā arī organizatorus un draugus Saūda Arābijā," viņš sacīja. 

37 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

Savukārt 35 gadus vecā Fjūrija kontā 35 aizvadītajās cīņās ir 34 uzvaras un viens neizšķirts pret Deonteju Vailderu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu