Tralmaks gūst vārtus Čehijas ekstralīgas spēlē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks (pa kreisi)
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks (pa kreisi) Foto: Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks svētdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, viņa un vārtsarga Mareka Mitena pārstāvētajai Kladno "Rytīrži" komandai piedzīvojot zaudējumu.

Kladno vienība viesos ar rezultātu 3:5 (0:3, 2:1, 1:1) atzina Prāgas "Sparta" pārākumu.

Tralmaks izcēlās otrā perioda 15.minūtē, kad vairākumā izpildīja precīzu metienu bez ripas apstādināšanas, tobrīd panākot 2:4. Tralmaks šajā cīņā uz ledus bija 20 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja sešos no septiņiem iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1, savukārt Mitens atvairīja 27 no 32 metieniem.

Šosezon Tralmaks 42 spēlēs guvis 18 vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles, līgas labāko vārtu guvēju sarakstā ieņemot desmito vietu.

Tikmēr aizsargs Jānis Jaks atzīmējās ar 19.rezultatīvo piespēli sezonā, viņa un Kristapa Zīles pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" viesos ar 2:6 (0:2, 2:1, 0:3) zaudējot Liberecas "Bīlī Tygrži". Jaks starp aizsargiem ir astotais labākais piespēļu dalītājs.

Ar rezultatīvu piespēli svētdien atzīmējās arī aizsargs Ralfs Freibergs, kura pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 4:0 (2:0, 0:0, 2:0) pārspēja Česke Budejovices "Motor". Tāpat gūtos vārtos asistēja Rihards Bukarts, kamēr viņa un brāļa Roberta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" savā laukumā ar 2:6 (2:1, 0:4, 0:1) zaudēja Tršinecas "Ocelārži".

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Verva", kas ieņem piekto pozīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu