"Arsenal" uzvar "Liverpool" un samazina pretinieku pārsvaru kopvērtējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Londonas "Arsenal" futbolisti svētdien Anglijas premjerlīgas mačā mājās ar rezultātu 3:1 (1:1) pārspēja līdervienību "Liverpool" un samazināja pretinieku pārsvaru kopvērtējumā.

Pēc šī mača vicelīderi "Arsenal" un līderi "Liverpool" šķir divi punkti.

Spēles 14. minūtē Kajs Hāvercs saņēma piespēli starp liverpūliešu aizsargiem un izskrēja viens pret vārtsargu Alisonu Bekeru. Brazīlietis viņa sitienu atvairīja, taču bumba nonāca pie Bukajo Sakas, kurš netraucēts sita to mērķī - 1:0.

Pirmā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē Luiss Diass sekmēja "Liverpool" komandas vārtus, bumbai tīklā nonākot no neveikli nospēlējušā "Arsenal" aizsarga Gabriela.

"Lielgabalnieki" priekšā atgriezās 67. minūtē, kad pēc tālas piespēles Virdžils van Deiks nesapratās ar Alisonu, bumbai nonākot pie Gabriela Martinelli, kurš savu iespēju izmantoja un guva vārtus.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas trīs minūtes, liverpūlieši palika ar desmit futbolistiem laukumā, jo aizsargs Ibrahima Konatē saņēma savu otro dzelteno kartīti spēlē un tika noraidīts. Iztrūkumu aizsardzībā izmantoja Leandro Trosārs, kurš pats atrāvās no pretiniekiem un pēc ieskriešanas soda laukumā raidīja bumbu cauri Alisona kājām.

Vēl no augšgala komandām Birmingemas "Aston Villa" sestdien viesos ar rezultātu 5:0 (4:0) pārspēja Šefīldas "United", vārtus gūstot Džonam Makginam, Ollijam Votkinsam, Leonam Beilijam, Juri Tīlmansam un Aleksam Moreno. Savukārt Totenhemas "Hotspur", divus vārtus gūstot Rišarlisonam, viesos nenosargāja uzvaru un spēlēja neizšķirti 2:2 (2:1) ar Liverpūles "Everton", kurai kompensācijas laikā punktu izrāva Džereds Brantvaits.

Pašreizējā Anglijas čempione Mančestras "City" pirmdien viesosies pie "Brentford".

Kopvērtējumā "Liverpool" ir 52 punkts 23 spēlēs, bet "Arsenal" guvusi 49 punktus. Pa 46 punktiem ir 21 cīņu aizvadījušajai Mančestras "City" un "Aston Villa", bet 44 punktus guvusi "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu