Video Bļugera pārstāvētā "Canucks" uzvar un kļūst par NHL līderi

CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien divreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru un kļuva par līgas līderi.

"Canucks" viesos ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes" vienību, pagarinot sēriju ar izcīnītiem punktiem līdz 12 mačiem.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 21 sekundi, no kurām minūti un divas sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Par vienu no mača galvenajiem varoņiem kļuva "Canucks" uzbrucējs Elīass Lindholms, kuru vienība pagājušajā nedēļā ieguva maiņas darījumā no Kalgarī "Flames". Zviedrs savā debijas mačā Vankūveras komandā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem vairākumā.

Uzvaras vārtus spēles 54.minūtē guva Džonatans Taners Millers, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm viesu rindās iekrāja Broks Besers un Kvins Hjūzs.

"Canucks" ar 73 punktiem 50 spēlēs ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un visā līgā.

Nākamo spēli Vankūveras komanda aizvadīs ceturtdien viesos pret Austrumu konferences līderi Bostonas "Bruins".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu