Video "Bayer" pagarina nezaudēto spēļu sēriju līdz 30 mačiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Savu nezaudēto spēļu sēriju līdz 30 mačiem otrdien pagarināja Vācijas bundeslīgas futbola klubs Leverkūzenes "Bayer", kas Vācijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā ar 3:2 (0:1) savā laukumā pārspēja "Stuttgart" vienību.

Mača gaitā "Bayer" spēja divas reizes atspēlēties un 90. minūtē izraut uzvaru.

Viesus spēles 11. minūtē vadībā izvirzīja Valdemars Antons, bet 1:1 mača 50. minūtē panāca Roberts Andrihs. Štutgartes komanda vēlreiz vadībā nonāca deviņas minūtes vēlāk pēc Krisa Jana Fīriha precīzā sitiena, bet neizšķirtu mājiniekiem vēl astoņas minūtes vēlāk atguva Amins Adli.

Uzvaras vārtus 90. minūtē Leverkūzenes kluba labā guva Jonatans Tahs.

"Bayer" futbolisti šosezon vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu. Nākamo maču leverkūzenieši aizvadīs svētdien, kad bundeslīgas ietvaros tiksies ar tuvākajiem sekotājiem un pēdējo 11 gadu čempioniem Minhenes "Bayern".

Vācijas kausa izcīņas pusfinālā iepriekš iekļuva arī otrās bundeslīgas klubi Diseldorfas "Fortuna" un "Kaiserslautern", bet pēdējā pusfināliste noskaidrosies bundeslīgas kluba Menhengladbahas "Borussia" un pēc spēka trešās līgas vienības "Saarbrucken" duelī.

Vācijas kausa izcīņas pusfināla izloze notiks 11. februārī, bet spēles - 2. un 3. aprīlī.

Vācijas kausa ieguvēji tiks noskaidroti 25. maijā Berlīnes Olimpiskajā stadionā. Pērn par kausa ieguvējiem kļuva "Leipzig", kas finālā ar 2:0 pārspēja Frankfurtes "Eintracht" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu