Usiks skaidro, kāpēc Fjūrija cīņas pārcelšanu vērtē pozitīvi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters Connect/Scanpix

Ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks preses konferencē plašāk pastāstījis par savām emocijām pēc paziņojuma, ka Taisons Fjūrijs sparinga laikā iedzīvojās savainojumā.

Kā zināms, Fjūrijam treniņa laikā virs labās acs tika atvērta pamatīga brūce, kuras dēļ cīņu pret Usiku brits nevarēs aizvadīt plānotajā datumā jeb 17. februārī. Tomēr ilgi gaidītais duelis jau ir ticis pie jauna norises datuma - abi boksa spīdekļi par absolūtā čempiona titulu cīnīsies 18. maijā.

Usiks preses konferencē atklāja, ka pats atradies treniņā, kad uzzinājis par Fjūrija traumu. Ukraiņu bokseris tobrīd esot tikai pasmaidījis.

Tiesa, cīņas pārcelšanai, skatoties no Usika perspektīvas, ir arī savi plusi, jo janvāra beigās boksera sieva Jekaterina pasaulē laida pāra ceturto atvasi Mariju. Usika kundze allaž sava vīra cīņas apmeklē klātienē, bet šo nozīmīgo dueli viņa būtu bijusi spiesta skatīties no mājām. Ņemot vērā, ka cīņa norisināsies trīs mēnešus vēlāk, Usika varēs apmeklēt sava vīra dueli.

"Mana sieva bija priecīga, kad padzirdēja ziņas. Marija nāca pasaulē 28. janvārī, bet cīņai bija jānorisinās 17. februārī. Līdz ar to viņai [Jekaterinai] būtu pāragri atstāt bērnu un ceļot. Tagad viņa zina, ka jaunajā datumā cīņu varēs apmeklēt. Mana sieva garām nav palaidusi nevienu no manām cīņām. Viņa ir mana uzvaras dieviete," sacīja Usiks.

Bokseris arī atklāja, ka Marija ir pirmais bērns, kuras nākšanu pasaulē viņš neesot piedzīvojis klātienē. Tagad ukraiņa plānos esot atgriezties mājās, apskaut savu jaundzimušo bērnu un pēc iespējas ātrāk atgriezties treniņometnē.

37 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

Savukārt Fjūrijs profesionālajā karjerā nav cietis nevienu zaudējumu, 35 aizvadītajās cīņās izcīnot 34 uzvaras. Vienu reizi viņš cīnījies neizšķirti pret Deonteju Vailderu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu