Noskaties Millers-Makintairs labo ULEB Eirolīgas piespēļu rekordu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kodi Millers-Makintairs
Kodi Millers-Makintairs Foto: EPA/Scanpix

Spānijas basketbola kluba Vitorijas "Baskonia" saspēles vadītājs Kodi Millers-Makintairs ceturtdien ULEB Eirolīgas mačā izcēlās ar 20 rezultatīvām piespēlēm un laboja turnīra rekordu.

Iepriekšējo rekordu - 19 rezultatīvas piespēles vienā mačā - dalīja Stefans Jovičs un Fakundo Kampaco, kuri šo sniegumu uzrādīja, pārstāvot attiecīgi Belgradas "Crvena Zvezda" un Madrides "Real".

"Baskonia" 26. kārtas spēlē mājās ar rezultātu 94:80 (23:20, 29:19, 19:22, 23:19) pārspēja Vilērbānas ASVEL.

Millers-Makintairs kļuva arī par trešo basketbolistu ULEB ērā, kurš mača noslēdzis ar "triple-double", jo amerikānis guva arī 11 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Viņš arī izprovocēja astoņus noteikumu pārkāpumus un visā spēlē iekrāja 42 efektivitātes koeficienta punktus.

Līdz šim Millers-Makintairs vienā mačā bija izcēlies ar 15 rezultatīvām piespēlēm - šo viņš sasniedza 30.janvāra spēlē ar Minhenes "Bayern". Bulgārijas naturalizētais saspēles vadītājs Eirolīgā aizvada pirmo sezonu.

Vitorijas vienība ar 14 uzvarām 26 spēlēs turnīra tabulā ieņem astoto vietu.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11. reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu