Bertāns izraudzījies sev numuru "Hornets" komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Facebook.com/ Oklahoma City Thunder

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Šarlotas "Honets", uz kuru viņš tika aizmainīts ceturtdien, spēlēs ar devīto numuru.

Ceturtdien maiņas darījumā Bertāns no Oklahomasitijas "Thunder" nonāca "Hornets". Kopā ar Bertānu no "Thunder" uz Šarlotas vienību devās arī Trešons Manns un Vasilje Micičs, kā arī darījumā tika iekļautas divas drafta otrās kārtas izvēles 2024. un 2025. gadā.

Bertāns šajā sezonā 15 mačos vidēji sešās minūtēs guvis 2,9 punktus, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu laukumā pavadot gandrīz uz pusi mazāk.

Pērnvasar Bertāns no Dalasas "Mavericks" tika aizmainīts uz "Thunder", kuras rindās sāka savu astoto sezonu planētas spēcīgākajā līgā. NBA viņš pārstāvējis arī Vašingtonas "Wizards" un Sanantonio "Spurs" vienības.

NBA latvietis 447 mačos vidēji 18 minūtēs guvis 7,6 punktus un izcīnījis 2,5 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš realizējis ar 39,8% precizitāti.

"Hornets" ar desmit uzvarām 50 spēlēs ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, no labāko desmitnieka, kas piedalīsies "play-in" kārtā, atpaliekot par 12 uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu