"Pacers" snaiperis Hīlds pārceļas uz "76ers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Badijs Hīlds
Badijs Hīlds Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maiņas darījumu pēdējā dienā snaiperis Badijs Hīlds no Indiānas "Pacers" pārcēlās uz Filadelfijas "76ers", vēsta Ziemeļamerikas mediji.

"Pacers" par aizsargu Hīldu dabūja uzbrucēju Markusu Morisu un aizsargu Furkanu Korkmazu, kā arī trīs NBA drafta otrās kārtas izvēles.

Šosezon 31 gadu vecais Hīlds 52 mačos vidēji guvis 12 punktus, tālmetienus realizējot ar 38,4% precizitāti. Kopš 2016./2017. gada sezonas Hīlds realizējis 1842 tālmetienus, šajā nogrieznī atpaliekot tikai no Stefana Karija.

"76ers" šajā sezonā ir starp sliktākajām tālmetienu izpildītājām līgā.

Filadelfijas vienība citā darījumā atvadījās no aizsarga Džeidena Springera, kurš nu kļuvis par Kristapa Porziņģa komandas biedru Bostonas "Celtics" rindās, savukārt "76ers" saņēmusi drafta otrās kārtas izvēli. Tikmēr Bostonieši aizsargu Dalano Bentonu aizmainīja uz Portlendas "Trail Blazrs" un pretī dabūja aizsargātu drafta otrās kārtas izvēli.

Vēl no maiņu pēdējās dienas lielākajiem darījumiem Ņujorkas "Knicks" savā rīcībā ieguva uzbrucēju Bojano Bogdanoviču un aizsargu Aleku Bērksu, bet pretējā virzienā uz līgas vājāko komandu Detroitas "Pistons" devās aizsargi Evans Furnjē, Malahi Flins, Kventins Graimss un Raiens Arcidjakono, kā arī divas drafta otrās kārtas izvēles.

Citā darījumā Dalasas "Mavericks" ieguva uzbrucēju Pernelu Džeimsu Vašingtonu, savukārt Šarlotas "Hornets", kuras rīcībā citā maiņā nonāca Dāvis Bertāns, piesaistīja uzbrucēju Grāntu Viljamsu un aizsargu Setu Kariju, kā arī dabūja 2027. gada drafta pirmās kārtas izvēli.

Savukārt aizsargs Spensers Dinvidijs nonāca Toronto "Raptors" paspārnē, bet uz Bruklinas "Nets" devušies aizsargs Deniss Šrēders un uzbrucējs Tedass Jangs. Tāpat "Raptors" ieguva kanādiešu centru Kelliju Oliniku un aizsargu Očai Agbadži, bet Jūtas "Jazz" pretī dabūja Oto Porteru un Kiru Lūisu, kā arī 2024. gada drafta pirmās kārtas izvēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu