Kalnu slēpotāja Bondare sasniedz karjeras labāko rezultātu slalomā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas kalnu slēpotāja Liene Bondare piektdien Austrijas kalnu ciematā Sanktmihaelā notikušajās Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) ranga sacensībās slalomā ieņēma 11.vietu, kas ļāva tikt pie labākā rezultāta karjerā FIS punktu izteiksmē, vēsta sportistes komanda.

Sacensību pirmajā braucienā Bondare startēja ar 34.numuru un sasniedza 16.labāko rezultātu, līderei zaudējot 1,74 sekundes.

Otrajā braucienā Bondares deficīts pieauga tikai par 0,13 sekundēm, abu braucienu summā latvietei atpaliekot no uzvarētājas Jūlijas Flatšeres 1,87 sekundes.

Bondare par savu sniegumu nopelnīja 37,11 FIS punktus, kamēr iepriekš viņas labākais rezultāts, kas tika sasniegts janvāra sākumā bija 41,44 FIS punkti.

"Šodien bija ļoti grūti apstākļi, jo nakts bija silta un sniegs bija ļoti mīksts. Jau paredzēju, ka pie mana starta numura būs izveidojušās bedres, tāpēc man atlika vienkārši cīnīties. Pirmajā braucienā apsteidzu gandrīz 20 meitenes, kas jau bija ļoti pozitīvi," teica sportiste.

"Uz otro braucienu diena iesila vēl vairāk, trases stāvoklim kļūstot arvien sliktākam. Lai arī pa šādu trasi, tā noteikti nebija mana ātrākā slēpošana, es esmu ļoti priecīga par to, ka tiku ārā no problēmām un finišēju. Šodien izdevās parādīt raksturu, un zinu, ja es varu šādos apstākļos izbraukt labākos punktus, noteikti varu vēl daudz," viņa turpināja.

Jau ziņots, ka ceturtdien Bondare turpat Sanktmihaelā slaloma sacensībās ierindojās astotajā pozīcijā un nopelnīja 41,94 FIS punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu