Video "Rangers" hokejisti svin piekto uzvaru pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Pie piektās uzvaras pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pirmdien tika Ņujorkas "Rangers" vienības, kas savā laukumā ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pārspēja Kalgari "Flames" komandu.

Mājinieku vārtsargs Igors Šestjorkins atvairīja visus 30 metienus pa saviem vārtiem, tiekot pie savas pirmās "sausās" spēles šosezon. Kopumā NHL karjerā viņam 12 mači bez ielaistām ripām savos vārtos.

Mājinieku labā vārtus guva Vils Kūlijs un Džimijs Vesijs.

Citā spēlē uzvaru savā laukumā svinēja arī Ņūdžersijas "Devils" vienība, kas ar 3:1 (1:0, 2:0, 0:1) pārspēja Sietlas "Kraken" hokejistus.

Uzvarētāju rindās ar 1+1 izcēlās Džeks Hjūzs, bet vēl pa vārtiem guva Tailers Tofoli un Dosons Mersers. "Kraken" sastāvā vienīgais precīzais metiens Viljama Borgena kontā.

Pie uzvaras mājas spēlē pirmdien tika arī Filadelfijas "Flyers", kas ar 5:3 (0:1, 2:2, 3:0) pārspēja Arizonas "Coyotes" hokejistus.

Pie trim (1+2) punktiem uzvarētāju sastāvā tika Treviss Koneknijs, divus (1+1) punktus nopelnīja Skots Lotons, bet vēl pa vārtiem "Flyers" labā guva Džeimijs Draisdeils, Morgans Frosts un Ouens Tipets.

Arizonas vienības rindās, kas piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas, vārtus guva Mets Dumba, Alekss Kerfuts un Matīass Makelli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu