Porziņģis pretendējis uz Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis (no kreisās)
Kristaps Porziņģis (no kreisās) Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis bijis starp kandidātiem uz Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balvu, vēsta Nacionālā basketbola asociācija (NBA).

Pagājušajā nedēļā par labākajiem Austrumu un Rietumu konferencēs atzīti attiecīgi Klīvlendas "Cavaliers" aizsargs Donovans Mičels un Dalasas "Mavericks" aizsargs Luka Dončičs.

Mičels četrās spēlēs, "Cavaliers" svinot četras uzvaras, izcēlās ar vidēji 27,8 punktiem, 4,8 atlēkušajām bumbām un 5,0 rezultatīvām piespēlēm. Dončičs dalasiešu četrās uzvarās atzīmējās ar caurmērā 31,3 punktiem, 10,5 atlēkušajām bumbām un 8,0 rezultatīvām piespēlēm.

Austrumu konferencē starp labākajiem bija arī Porziņģa komandas biedrs Bostonas "Celtics" rindās Džeisons Teitams, kā arī Mailss Bridžess (Šarlotas "Hornets"), Paskāls Siakams un Mailss Tērners (abi - Indiānas "Pacers") un Francs Vāgners (Orlando "Magic"). Rietumos uz labāka spēlētāja balvu pretendēja arī Stefens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Entonijs Deiviss (Losandželosas "Lakers"), Kevins Durents (Fīniksas "Suns") un Brendons Ingrems (Ņūorleānas "Pelicans").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu