Dusmu pārņemtais "Barcelona" prezidents tribīnēs metis ēdienu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Huans Laporta
Huans Laporta Foto: AFP/SCANPIX

Titulētā Spānijas futbola kluba "Barcelona" prezidentam Huanam Laportam jūtami nav gājusi pie sirds komandas pēdējā spēle "Estadi Olímpic Lluís Companys" stadionā.

"Barcelona" pagājušās nedēļas nogalē savā laukumā uzņēma vienu no Spānijas čempionāta vājākajām komandām "Granada". Katalonijas vienība vien 10 minūtes pirms pamatlaika beigām panāca neizšķirtu 3:3, kā arī mačs noslēdzās. 

"Granada" visā iepriekšējā sezonā izbraukuma mačos spēja nopelnīt tikai vienu punktu. 

Laukumā redzētais nepatika Laportam, kurš no VIP ložas tribīnēs sācis mest ēdienu. 

Katalonijas radio reportieri ziņo, kā Laporta līdz ar mača finālsvilpi paņēmis vairākas paplātes ar uzkodām un metis tās zemē, kā arī sācis svilpt. Runā, ka visvairāk viņu sadusmojusi spēlētāju attieksme laukumā, nevis spēles iznākums. 

Spānijas mediji sākuši spekulēt, vai Laporta negrasās jau sezonas laikā atstādināt no amata galveno treneri Šavi, kurš jau iepriekš paziņoja, ka pēc sezonas pametīs savu amatu. 

Sezonas sākumā "Barcelona" ar Šavi pagarināja līgumu līdz 2025. gada vasarai jeb nākamās sezonas beigām.

Šavi pie "Barcelona" stūres stājās 2021. gada novembrī un iepriekšējā sezonā aizveda barseloniešus līdz Spānijas čempiontitulam.

"Barcelona" pēc 24 kārtām "La Liga" kopvērtējumā ar iegūtu 51 punktu ieņem trešo vietu. Līderei Madrides "Real" tā piekāpjas jau par 10 punktiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu