Video Merzļikins nespēlē; "Blue Jackets" piedzīvo zaudējumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien pielietoja divus spēka paņēmienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda izcīnīja uzvaru, kamēr zaudējumu ar vārtsargu Elvi Merzļikinu rezervē piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets".

"Sabres" mājās ar rezultātu 7:0 (3:0, 2:0, 2:0) uzvarēja Losandželosas "Kings" vienību.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu mājinieku metienu, zaudēja abos iemetienos un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvarētāju rindās divi vārti un rezultatīva piespēle Džordana Grīnveja kontā, pa 1+1 katrs iekrāja Rasmuss Dālins, Džons Džeisons Peterka un Alekss Taks, bet vēl pa vārtiem guva Kails Okposo un Zeks Bensons.

"Sabres" vārtsargs Uko Peka Lūkonens atvairīja 33 mājinieku metienus, tiekot pie ceturtās "sausās" spēles šosezon un NHL karjerā kopumā.

Citā mačā Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien neizgāja uz ledus, bet viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar rezultātu 3:6 (1:3, 2:2, 0:1) zaudēja Otavas "Senators" komandai.

Kolumbusas kluba vārtus sargāja Daņiils Tarasovs, kurš tika galā ar 24 no 29 mājinieku metieniem, bet reizi ripa lidoja jau tukšos "Blue Jackets" vārtos. Pretējā pusē pēc traumas laukumā atgriezušais Antons Fošberjs atvairīja 37 no 40 metieniem.

Uzvarētāju rindās ar "hat trick" izcēlās Breidijs Tkačaks, 1+2 iekrāja Klods Žirū, bet vēl pa reizei vārtus guva Ēriks Brannstrems un Ridlijs Greigs.

"Blue Jackets" sastāva precīzi metieni Dmitrija Voronkova, Džeika Roslovika un Būna Dženera kontā.

"Sabres" ar 50 punktiem 52 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 13. vietu, bet "Blue Jackets" ar 42 punktiem ir pēdējā 16.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu