Atceltas Bertāna komandas biedram Bridžesam izvirzītās apsūdzības vardarbībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Tiesa ASV pilsētā Šarlotā otrdien atcēla apsūdzības par vardarbību ģimenē pret Nacionālajā basketbola asociācijas (NBA) kluba Šarlotas "Hornets" spēlētāju Mailsu Bridžesu, kurš ir latvieša Dāvja Bertāna komandas biedrs.

Bridžesam bija izvirzītas trīs apsūdzības 2023. gada 6. oktobrī par aizsardzības rīkojuma pārkāpumu, vardarbību pret bērnu un īpašuma bojāšanu.

Kā otrdien paziņoja tiesa, apsūdzības atceltas pierādījumu trūkuma dēļ.

Kā paziņoja štata pārstāvji, prokuratūrai neizdosies pierādīt Bridžesa vainu, jo sievietes, kas viņu apsūdzējusi, sniegtās liecības ir bijušas pretrunīgas.

Bridžesam tiesā paskaidrojumus vajadzēja sniegt 20. februārī.

Kā zināms, Bridžess vardarbības ģimenē dēļ izlaida visu 2022./2023. gada sezonu. Pirms tās sezonas viņš tika apsūdzēts vardarbībā pret savu bērnu māti viņu klātbūtnē.

2022. gada novembrī basketbolists daļēji atzina savu vainu un piekrita trīs gadu nosacītam sodam bez cietuma. Tāpat 25 gadus vecajam basketbolistam bija jāapmeklē 52 nedēļu vecāku izglītošanas kursi, 52 nedēļu kursi par vardarbību ģimenē un tika piemērots 100 stundu sabiedriskais darbs.

Diskvalifikācijas dēļ basketbolists izlaida šīs sezonas pirmās desmit spēles.

Šosezon Bridžess laukumā devies 42 spēlēs, vidēji mačā guvis 21,6 punktus, izcīnījis 7,2 atlēkušās bumbas zem groziem un atdevis 3,4 rezultatīvas piespēles. Pēc šīs sezonas uzbrucējs kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

"Hornets" ar 12 uzvarām 53 spēlēs ieņem 13. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu