Biatlona federācija aicina ziedot sportistu dalībai PK posmos Ziemeļamerikā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Bendika
Baiba Bendika Foto: dpa/scanpix

Latvijas Biatlona federācija (LBF) aicina ziedot, lai sportisti varētu piedalīties šīs sezonas noslēdzošajos divos Pasaules kausa (PK) posmos Ziemeļamerikā.

LBF ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs aicina saziedot 60 tūkstošus eiro. 

"2023./2024. gada sezona Latvijas biatlonam ir ļoti īpaša un nozīmīga. Komandas veiksmīgais sezonas sākums un jūsu lielais atbalsts pie TV ekrāniem mums ir devis milzu enerģiju ceļā uz sezonas lielo mērķi – iekļūt Nāciju kopvērtējumā starp Top 17 komandām gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē," vēsta LBF ģenerālsekretārs. 

Kāpēc tas ir tik svarīgi?!

2024./2025. gada sezona ir pirmsolimpiskā sezona, kuras laikā nācijām notiks atlase dalībai Kortīnas olimpiskajās spēlēs. Tādēļ, noslēdzot 2023./2024. gada sezonu, mūsu komandai ir jānostartē obligāti visos posmos un komandas līderiem jāturpina jūs priecēt gan pasaules čempionātā, gan atlikušajos posmos Holmenkolenā (Norvēģija), Soltleiksitijā (ASV), Kanmorā (Kanādā). Latvijas komandai, esot starp Top 17 valstīm, tiek dota iespēja jau nākamās sezonas sākumā uz starta uzlikt četrus sportistus, kas savukārt Nāciju ieskaitē dos lielākas iespējas Olimpiādei kvalificēties lielākam mūsu sportistu skaitam," raksta Pīpkalējs.

"Tādēļ Latvijas biatlona komandas vārdā uzrunāju jūs atbalstīt ar ziedojumu Latvijas biatlona izlases dalībai IBU Pasaules kausa posmos Soltleiksitijā (ASV) un Kanmorā (Kanāda).

Lai komanda veiksmīgi nokļūtu un nostartētu pēdējos divos IBU Pasaules kausa posmos, mums ir nepieciešami 60 000 eiro. Tādēļ mūsu komanda būs ļoti pateicīga par ikvienu jūsu atbalstu.

Baibas [Bendikas] izcīnītā 5. vieta pasaules čempionātā ir pierādījums visiem, ka mazās nācijas ar milzu darbu un enerģiju spēj konkurēt un cīnīties par augstām vietām un medaļām. Esiet daļa no mūsu komandas un atbalstiet mūs ceļā uz jaunām virsotnēm," aicina Pīpkalējs.

Sezonas turpinājumā paredzēti vēl četri Pasaules kausa posmi, no kuriem nākamais norisināsies februāra un marta mijā Oslo.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu