Noskaties Porziņģim 15 punkti un neliels savainojums "Celtics" kārtējā uzvarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.

"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 136:86 (30:15, 38:17, 33:23, 35:31) pārspēja Bruklinas "Nets" basketbolistus.

Porziņģis pirmajā puslaikā iedzīvojās potītes savainojumā un trešajā un ceturtajā ceturtdaļā vairs laukumā neatgriezās, taču pēc mača pats basketbolists atzina, ka savainojums nav pārāk nopietns un nepieciešamības gadījumā viņš būtu atgriezies laukumā, taču "Celtics" jau bija iekrājusi pietiekoši lielu pārsvaru un viņa palīdzība vairs nebija vajadzīga.

Viņš laukumā pavadītajās 16 minūtēs un septiņās sekundēs realizēja trīs no četriem tālmetieniem un trīs no pieciem divpunktu metieniem. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda un viens bloķēts metiens, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +16.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Peitons Pričards, 27 punktus pievienoja Deriks Vaits, kamēr Džeisons Teitams tika pie 20 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt "Nets" komandā 15 punktus guva Trendons Votfords.

"Celtics" ar 43 uzvarām 55 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs tikai pēc Visu zvaigžņu spēles, 22. februārī viesojoties pie Čikāgas "Bulls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu