Nadals vēl nav gatavs atgriezties kortā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: AP/Scanpix

Spānijas tenisists Rafaels Nadals vēl nav gatavs atgriezties kortā pēc janvāra sākumā gūtā savainojuma un nākamnedēļ nestartēs Dohas "ATP 250" turnīrā, trešdien paziņoja sportists.

Janvāra sākumā Nadals pēc teju gadu ilgušas pauzes atgriezās kortā, piedaloties Brisbenas "ATP 250" turnīrā. Pirmās divas kārtas Nadals, kurš ATP rangā ir 646. vietā, pārvarēja divos setos, bet trešajā piedzīvoja zaudējumu, turklāt sportistam bija nepieciešama medicīniskā pauze.

Kā izstāšanas iemeslu Nadals minēja nelielu muskuļa plīsumu kreisajā gūžā, kurai pērn tika veikta operācija. Pēc iedzīvošanās savainojumā Nadals atsauca dalību arī no Austrālijas atklātā čempionāta.

Izstājoties no Dohas "ATP 250" turnīra, Nadals pavēstīja, ka cer būt gatavs atgriezties kortā marta sākumā, lai varētu piedalīties Indianvelsas "ATP 1000" turnīrā.

Tāpat trešdien sarunā ar spāņu televīzijas kanālu "La Sexta" Nadals atklāja, ka viņa galvenais mērķis šosezon ir būt labākajā fiziskajā formā tieši uz turnīriem, kas norisināsies māla seguma kortos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu