Rūdolfam Balceram divas rezultatīvas piespēles zaudētā Šveices čempionātā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers. Ilustratīvs attēls
Rūdolfs Balcers. Ilustratīvs attēls Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers sestdien Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Cīrihes "Lions" no zaudējuma.

"Lions" izbraukumā ar rezultātu 2:4 (1:1, 1:2, 0:1) piekāpās Rapersvīles-Jonas "Lakers", kuras rindās uz rezervistu soliņa palika Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs.

Balcers tika pie rezultatīvām piespēlēm abos Denisa Malgina gūtajos vārtos. Latvijas hokejists šajā mačā kopā uz ledus bija 18 minūtes un 29 sekundes, no kurām nepilnas trīs minūtes viņš spēlēja vairākumā, un atzīmējas statistikā arī ar diviem metieniem pa vārtiem, iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Citā mačā Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) apspēlēja "Kloten". Ķēniņš, pavadot uz ledus 12 minūtes un 36 sekundes, trīs reizes meta pa vārtiem, nopelnīja divu minūšu noraidījumu, bloķēja divus metienus un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl Oskars Lapinskis un Langnavas "Tigers" izbraukumā ar 5:3 (1:1, 1:0, 3:2) uzvarēja "Fribourg-Gotteron". Lapinskis spēlēja 12 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1 un par kaušanos trešajā periodā nopelnīja 5+20 minūšu noraidījumu.

Tāpat izbraukumā pie uzvaras tika arī Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano" vienība, kas ar 5:1 (0:0, 3:1, 2:0) pārspēja "Zug". Latvijas hokejists uz ledus bija deviņas minūtes un 40 sekundes un nopelnīja divu minūšu noraidījumu, vienu reizi meta pa vārtiem, iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kopvērtējumā "Lions" ar 99 punktiem 47 mačos atrodas līderpozīcijā, "Lausanne" ar 79 punktiem 46 spēlēs ieņem ceturto vietu, "Lugano" ar 74 punktiem 47 mačos ir piektā, "Tigers" 48 spēlēs tikusi pie 65 punktiem un atrodas desmitajā vietā, bet "Lakers" ar 56 punktiem 47 spēlēs ieņem 12.pozīciju 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu