Ansonam rezultatīva piespēle; Šilovam – 25 atvairīti metieni

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Raivis Ansons
Raivis Ansons Foto: sjseadogs.com

Latvijas hokejists Raivis Ansons sestdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē tika pie rezultatīvas piespēles, viņa pārstāvētajai Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" tiekot pie uzvaras, kamēr citā mačā Artūrs Šilovs atvairīja 25 metienus Ebotsfordas "Canucks" zaudējumā.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 6:3 (0:1, 3:1, 3:1) pārspēja Lavālas "Rocket".

Ansons tika pie rezultatīvas piespēles uzvarētāju sestajos gūtajos vārtos, kad pēc viņa un Pītera Abandonato piespēlēm viesu vārtos ripu raidīja Korijs Andonovskis. Latvijas hokejists arī nopelnīja desmit minūšu noraidījumu un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Citā mačā "Canucks" mājās ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) zaudēja Kalgari "Wranglers".

Šilovs tika galā ar 25 no 27 metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem. Šosezon latviešu vārtsargs 29 mačos izcīnījis 13 uzvaras, vidēji ielaidis 2,85 ripas un atvairījis 90,2% metienu.

Vēl Uvis Balinskis un Šarlotas "Checkers" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Springfīldas "Thunderbirds". Balinskis atzīmējās statistikā ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Penguins" ar 59 punktiem 50 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, bet "Checkers" ar 51 punktu 48 mačos ierindojas desmitajā pozīcijā. Rietumu konferencē "Canucks" ar 51 punktu 45 cīņās atrodas devītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu