Video Kā Ziemeļkorejas diktators Čenuns apmeklēja volejbola spēli. Cilvēki robotiski lēkā (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kims Čenuns
Kims Čenuns Foto: Reuters/ScanPix

Sociālajos tīklos cirkulē video, kurā redzams, kā Ziemeļkorejas diktators Kims Čenuns savā dzimtenē apmeklē volejbola spēli. Ir apstiprināts, ka video ir īsts.

Pirms nepilna mēneša sociālajos tīklos nonāca video, kurā redzams, kā Čenuns skatās volejbola spēli. Video satura autentiskuma dēļ radās daudz jautājumu.

Čenuns kopā ar meitu Kimu Džue apmeklēja volejbola maču. Video sociālajā tīklā "X" publicēja "Historic Vids". Volejbola spēlē tikās komandas, kas bija tērptas sarkanās un zilās formās, un tribīnes bija pilnas ar Ziemeļkorejas militārpersonām.

Brīdī, kad Ziemeļkorejas diktators ieradās zālē, skatītāji sāka lēkāt kā roboti. Čenunam tika veltīti aplausi. To darīja arī visi laukumā esošie spēlētāji. Video beigās redzams, ka, Čenunam pametot arēnu, spēle tika apturēta, lai viņu vēlreiz pavadītu ar aplausiem.

Lai arī sākotnēji tika apšaubīts video autentiskums, faktu pārbaudes vietne "Snopes" apstiprināja tā īstumu. Šo video fragmentu pirmo reizi pārraidīja pagājušā gada 29. augustā Ziemeļkorejas valsts televīzijā. Runā, ka volejbola mačā tikušās Jūras spēku un Gaisa spēku komandas.

Video jau noskatīts vairāk nekā 47 miljonus reižu. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu