Kameras biedrs: Alviss plāno aizbēgt no cietuma

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dani Alviss
Dani Alviss Foto: EPA/Scanpix

Brazīlijas futbola zvaigzne Dani Alviss, kurš Spānijā atrodas pirmstiesas cietumā saistībā ar apsūdzībām izvarošanā, plānojot bēgt no cietuma, izteicies viņa kameras biedrs.

40 gadus vecais Alviss tiek apsūdzēts par seksuālu uzbrukumu sievietei Barselonas naktsklubā 2022. gada 30. decembrī. Bijušais "Barcelona" kluba aizsargs kopš pagājušā gada janvāra atradas izmeklēšanas cietumā.

Viņa vairākkārtēji lūgumi atbrīvot pret drošības naudu tika noraidīti, jo tiesa uzskatīja, ka viņš var aizbēgt.

Spānijas televīzijas kanāls "Telecinco" sazinājies ar Alvisa kameras biedru, kurš apgalvo, ka futbola zvaigzne ir izmisumā.

Viņš norādījis, ka Alviss stāstījis viņam par savu bēgšanas plānu, kamēr abi kopā strādājuši virtuvē. Pēc viņa teiktā, viss cietums, tostarp apsargi, ir informēti par Alvisa plāniem.

Alviss ir noliedzis, ka būtu izvarojis, apgalvojot, ka sekss ar apsūdzētāju bijis ar viņas piekrišanu. Augustā izmeklēšanas tiesnesis viņam izvirzīja apsūdzību, un tiesa paziņoja, ka ir pietiekami daudz pierādījumu, lai sāktu tiesas procesu.

Alvisa tiesas prāva sākās 5. februārī.

Alvisa kameras biedrs apgalvo, ka futbolistam ir smaga depresija, tāpēc apsargi baidās, ka viņš varētu izdarīt pašnāvību. "Viņi baidās, ka viņš sagriezīs sevi vai izdarīs ko traku. Kopš tiesas sēdes viņam ir piemērots pašnāvību novēršanas protokols," viņš sacīja.

Brazīlijas aizsargs ir izcīnījis 42 futbola trofejas, tostarp trīsreiz cēlis virs galvas UEFA Čempionu līgas kausu "Barcelona" rindās un divreiz Brazīlijas izlases sastāvā uzvarot "Copa America".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu