Žotam trauma liegs spēlēt vairākus mēnešus

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas līdervienības "Liverpool" uzbrucējs Djogu Žota traumas dēļ nespēlēs vairākus mēnešus, otrdien apstiprināja komandas galvenais treneris Jirgens Klops.

Portugāļu uzbrucējs sestdien ar 4:1 uzvarētajā premjerlīgas spēlē pret "Brentford" pirmajā puslaikā guva ceļgala traumu, kas izrādījusies nopietna.

27 gadus vecais Žota šosezon premjerlīgā 19 mačos guvis deviņus vārtus, bet visos turnīros kopā 24 spēlēs atzīmējies ar 14 precīziem sitieniem, esot "Liverpool" otrs rezultatīvākais spēlētājs aiz Mohameda Salāha, kurš guvis 19 vārtus.

Liverpūles vienībā savainoti kopumā deviņi spēlētāji.

Kā otrdien norādīja Klops, vēl nav zināms, kad ierindā atgriezīsies pussargs Kērtiss Džounss un vārtsargs Alisons Bekeks, kamēr aizsargam Trentam Aleksandram-Ārnoldam un pussargam Dominikam Sobaslai traumas būs jāārstē ilgstoši. Traumēti ir arī Tjagu Silva, Žoels Matips un Stefans Bajčetičs, bet iepriekšējā mačā pret "Brentford" pēc pirmā puslaika piesardzības nolūkos nomainīts tika Darvins Nunjess.

"Liverpool" ar 57 punktiem 25 mačos ir premjerlīgas līderi, par punktu apsteidzot patreizējos čempionus Mančestras "City".

Liverpūles vienība turpina cīņu arī par UEFA Eiropas līgas trofeju, kur sasniegusi astotdaļfinālu, Anglijas (FA) kausu, kur aizkļūts līdz piektajai kārtai, un Anglijas Līgas (EFL) kausu, kur 25. februārī finālā būs jātiekas ar Londonas "Chelsea".

Nākamo maču "Liverpool" aizvadīs šovakar, kad premjerlīgas ietvaros savā laukumā uzņems izkrišanas zonā - 18. vietā - esošo Lūtonas "Town" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu