Video Bļugeram rezultatīva piespēle; "Canucks" nespēj pārtraukt zaudējumu sēriju (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionāta spēlē atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Līgas līdervienība "Canucks" izbraukumā ar 2:5 (1:1, 1:3, 0:1) atzina Sietlas "Kraken" pārākumu.

Bļugers otrā perioda sākumā Semam Lafertijam palīdzēja panākt izlīdzinājumu 2:2, tomēr turpinājumā trīs vārtus guva mājinieki.

Latvijas uzbrucējs uz ledus bija 12 minūtes un 18 sekundes, no kurām 19 sekundes spēlēja vairākumā un 43 sekundes - mazākumā. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem, divas soda minūtes, 11 uzvarēti iemetieni no 21 un neitrāls lietderības koeficients.

Šosezon 45 spēlēs Bļugers iekrājis 23 (5+18) punktus, 23 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +10.

"Canucks" labā Vārtus guva Lafertijs un Džonatans Teners Millers, bet mājinieku rindās divi vārti un rezultatīva piespēle Džordanam Eberlem, ar 1+3 izcēlās Džareds Makans, 1+1 sakrāja Džastins Šulcs, bet vēl vienus vārtus guva Vinss Danns.

Neskatoties uz ceturto zaudējumu pēc kārtas Vankūveras vienība ar 80 punktiem 59 spēlēs saglabā pirmo vietu Rietumu konferencē. Nākamo maču "Canucks" aizvadīs sestdien savā laukumā pret Austrumu konferences līderi Bostonas "Bruins", kuru kontā arī ir 80 punkti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu