Portāls: Krollis izīrēts Čehijas otrās līgas klubam

CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Krollis
Raimonds Krollis Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases uzbrucēju Raimondu Krolli Itālijas B sērijas vienība "Spezia" ir izīrējusi Čehijas Nacionālās futbola līgas, kas ir pēc spēka otrā valstī, klubam "Vyškov", piektdien vēsta Itālijas ziņu portāls "Quotidiano.net".

Portāls vēsta, ka 2023. gada janvārī par 1,2 miljoniem eiro no "Valmieras" iegādātais uzbrucējs "Spezia" vienību atstāja ceturtdien, lai Čehijas transfēru tirgus pēdējā dienā pievienotos jaunajam klubam.

Pēc īres līguma beigām Čehijas klubs var Krolli iegādāties par 1,5 miljoniem eiro. Tādā gadījumā "Vyškov" būs Itālijas vienībai jāsamaksā arī 20 procenti no darījuma summas, ja futbolists tiks pārdots kādai citai komandai.

Tiek ziņots, ka pirms tam futbolistu klubs ir mēģinājis izīrēt Itālijas C sērijas klubam Triestes "Triestina", kā arī Šveices vai Turcijas klubiem.

Deviņās B sērijas cīņās Krollis šosezon vārtus netika guvis.

"Spezia" ar 25 punktiem 25 mačos Itālijas B sērijā atrodas 17. vietā 20 komandu čempionātā. Trīs pēdējās vienības nākamajā sezonā spēlēs līgu zemāk.

Savukārt "Vyškov" ar 34 punktiem 16 mačos ir Čehijas Nacionālās futbola līgas līdere.

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja pērnā gada janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, piedzīvoja 5. februārī, kad mačā pret "Napoli" 76. minūtē devās uz maiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu