Ostapenko pasaules rangā zaudē vienu pozīciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā zaudējusi vienu pozīciju un ieņem desmito vietu.

Aizvadītajā nedēļā Ostapenko sacentās Dubaijas "WTA 1000" turnīrā, kurā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.

Savukārt Darja Semeņistaja zaudējusi četras vietas un atrodas 115.pozīcijā. Vēl Diāna Marcinkēviča noslīdējusi par vienu pozīciju uz 312.vietu, Daniela Vismane (384.) atguvusi divas vietas, Anastasija Sevastova ir par trīs vietām zemāk (485.), Kamilla Bartone (752.) un Margarita Ignatjeva (1140.) pakāpušās par divām vietām, Valērija Kargina noslīdējusi par trīs pozīcijām (1175.), kamēr Anna Ozerova (1293.) ir par vienu pozīciju augstāk kā pirms nedēļas.

Ranga pirmajā sešiniekā izmaiņu nav un pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka un amerikāniete Korija Gofa, ceturtā ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piekto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula, sestā ir tunisiete Onsa Žabēra. Uz septīto vietu pakāpusies čehiete Markēta Vondroušova, uz astoto pozīciju atkāpusies ķīniete Džena Cjiņveņa, divu vietu kāpums uz devīto pozīciju padevies grieķietei Marijai Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz Ostapenko.

Dubultspēļu rangā Ostapenko zaudējusi trīs vietas un ieņem 23.vietu, bet Semeņistaja atkāpusies par četrām pozīcijām un atrodas 161.vietā, Vismane ir par četrām vietām augstāk (169.), Marcinkēviča atguvusi vienu pozīciju (224.), Bartone ir par četrām vietām augstāk (504.), Ignatjeva atrodas par piecām pozīcijām zemāk (712.), Ozerova pakāpusies par vienu vietu (1115.), bet Kargina (1427.) un Marija Semeņistaja (1523.) ir par attiecīgi septiņām un astoņām pozīcijām zemāk.

Dubultspēļu ranga līdere ir Elise Mertensa no Beļģijas, kurai seko taivāniete Suveja Sje un austrāliete Storma Hantere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu