Oficiāli: Krollis izīrēts Čehijas klubam "Vyškov"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Raimonds Krollis
Latvijas futbolists Raimonds Krollis Foto: Sanita Ieva Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis sportista karjeru turpinās Čehijas Nacionālās futbola līgas klubā "Vyškov", kas ir pēc spēka otrā valstī, nedēļas nogalē apstiprināja klubs.

Klubs vēsta, ka transfēru perioda beigās līgas līderi ir pastiprinājis "viens no Latvijas futbola lielākajiem talantiem Krollis", kurš uz Čehiju ir pārcēlies no Itālijas B sērijas vienības "Spezia".

Jau ziņots, ka 2023.gada janvārī par 1,2 miljoniem eiro no "Valmieras" iegādātais uzbrucējs "Spezia" vienību atstāja ceturtdien.

Pēc īres līguma beigām Čehijas klubs var Krolli iegādāties par 1,5 miljoniem eiro. "Vyškov" būs Itālijas vienībai jāsamaksā arī 20 procenti no darījuma summas, ja futbolists tiks pārdots kādai citai komandai.

Deviņās B sērijas cīņās Krollis šosezon vārtus netika guvis.

"Spezia" ar 26 punktiem 26 mačos Itālijas B sērijā atrodas 18.vietā 20 komandu čempionātā. Trīs pēdējās vienības nākamajā sezonā spēlēs līgu zemāk.

Savukārt "Vyškov" ar 34 punktiem 16 mačos ir Čehijas Nacionālās futbola līgas līdere.

Krollis Spēcijas kluba rindās kļuva par pirmo Latvijas futbolistu, kurš ir devies laukumā Itālijas A sērijas mačā, 2023.gada 5.februārī cīņā ar "Napoli" spēlē iesaistoties 76.minūtē.

22 gadus vecais uzbrucējs futbolista karjeru sāka Rīgas klubā "Metta", pēc tam pārceļoties uz "Valmieru", kuras sastāvā viņš 2022.gadā uzvarēja Latvijas čempionātā un ar 24 vārtiem kļuva par meistarsacīkšu rezultatīvāko spēlētāju.

Latvijas valstsvienības kreklā Krollis debitēja 2020.gada rudenī. Līdz šim aizvadītajās 36 spēlēs viņš ir guvis trīs vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu