Intervija Gailītis: Tas nebūs mūžīgi. Mums jābūt ļoti uzmanīgiem...

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbola izlases treneri Jānis Gailītis, Luka Baki un Artūrs Visockis-Rubenis
Latvijas basketbola izlases treneri Jānis Gailītis, Luka Baki un Artūrs Visockis-Rubenis Foto: FIBA.com

Jānis Gailītis ar "VEF Rīga" komandu nesen trešo reizi pēc kārtas triumfēja Latvijas kausa izcīņā, savukārt nacionālajai valstsvienībai treneris palīdzēja izcīnīt uzvaras 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Spāniju un Slovākiju. TVNET aicināja treneri uz garāku sarunu par "VEF Rīga" komandas aktualitātēm un Latvijas izlases panākumiem.

TVNET: Sezonas vidū notika samērā lielas izmaiņas sastāvā – uz ārzemju klubiem pārcēlās Aleksandrs Madsens, Aizeja Pinjero un Brendans Adamss, bet "VEF Rīga" komandai pievienojās Gregs Vitingtons un Šons Paipss. Kā vērtē leģionāru rotāciju?

Pozitīvas pārmaiņas. Tie, kas meklē spēlētājus sezonas vidū, zina, cik tas ir sarežģīti. Nedaudz ir jāpaveicas. Mūsu gadījumā bija nejaušība, ka Vitingtons, kurš ir kvalitatīvs spēlētājs, kļuva pieejams. Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" komanda viņu aizstāja tieši ar Pinjero. Viņš jau gribēja lidot uz Ameriku, taču mēs viņu pārķērām. Izdevās piesaistīt arī Paipsu, ar kuru bijām sazinājušies jau vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu