Timma komentējis pārcelšanos no Turcijas uz Spāniju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Jānis Timma
Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Jānis Timma Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas basketbola uzbrucējs sava jaunā kluba Santjago de Kompostelas "Obradoiro" preses konferencē skaidroja pārcelšanos uz Spāniju.

Timma nav vienīgais Latvijas basketbolists, kura pievienošanās klubam tika izziņota šajā preses konferencē, jo komandas sastāvu papildinājis arī Jānis Strēlnieks, kurš vienošanos ar "Obradoiro" panāca nedaudz ātrāk.

Uzbrucējs preses konferencē norādīja, ka nosliekties par labu Spānijas klubam palīdzējis fakts, ka šo vienību jau bija izvēlējies viņa kolēģis Latvijas izlases rindās. Timma šo sezonu sāka Turcijas klubā Stambulas "Daruššafaka", bet šī vienība saskārusies ar finansiālām grūtībām.

"Iepriekšējam klubam nebija laba finansiālā situācija. Jāatzīmē arī, ka tikko klubam bija pievienojies Jānis Strēlnieks. Es arī atceros, kā "Obradoiro" fani atbalsta savu komandu. Visi šie aspekti kopā ietekmēja manu lēmumu ierasties šeit," sacīja Timma.

Basketbolists arī norādīja, ka jau aizvadījis lielisku sarunu ar komandas galveno treneri: "Runājām par basketbolu, dzīvi, to, kā viņš redz basketbolu."

"Obradoiro" šī nav bijusi veiksmīga sezona, jo Spānijas ACB līgas 22 spēlēs izcīnīti tikai seši panākumi. Pats Timma "Daruššafaka" rindās vidēji spēlē izcēlās ar 11,1 punktu un 4,4 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu