Noskaties Sevastova: Tādā aukstumā nekad nebiju spēlējusi

CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: AP/Scanpix

Latvijas spēlētāja Anastasija Sevastova ceturtdien pēc uzvaras Ostinas "WTA 250" sērijas turnīra otrajā kārtā pār mājinieci Slounu Stīvensu (WTA 40.) atzina, ka tik aukstos laikapstākļos vēl nekad nebija spēlējusi.

Mača laikā, kurš vairākas reizes tika arī apturēts, termometra stabiņš rādīja ap +8 grādiem pēc Celsija skalas.

"Šādā aukstumā laikam nekad neesmu spēlējusi, pēc uzvaras ar 6-3, 6-2 sacīja Sevastova. "Centos kortā kustēties, lai nesaaukstētos, bet jāatzīst ka spēle bija saspringtāka, nekā to rāda rezultāts."

Bijusī Latvijas tenisa līdere WTA rangā šonedēļ ieņem 485. vietu un par trešās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšanu nopelnījusi 54 punktus WTA rangā, kas nākamnedēļ ļaus iekļūt ranga ceturtajā simtā.

"Mana atgriešanās tikai ir sākusies. Šis ir vien ceturtais turnīrs [kopš bērna piedzimšanas] un viss notiek pakāpeniski," par atgriešanos WTA apritē sacīja Sevastova. "Rīt būs nākamā spēle un redzēsim kā man veiksies."

Ceturtdaļfinālā Sevastova spēlēs ar slovākieti Annu Karolīnu Šmiedlovu (WTA 76.), kura otrās kārtas spēlē ar 5-7, 7-6 (7:5), 7-5 pārspēja amerikānieti Sašu Vikerī (WTA 134.).

Sevastova ar Šmiedlovu laika posmā no 2013. līdz 2019. gadam tikās četras reizes un visos četros mačos uzvaru svinēja Latvijas tenisiste.

Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja ceturtdien nepārvarēja Ostinas "WTA 250" sērijas turnīra otro kārtu.

Pasaules ranga 115. pozīcijas īpašniece Semeņistaja, pirmo reizi karjerā spēlējot "WTA 250" turnīra otrās kārtas mačā, ar 1-6, 2-6 zaudēja turnīrā ar sesto numuru izliktajai ķīnietei Vanai Sjiju (WTA 64.).

Par uzvaru pirmās kārtas spēlē Semeņistaja nopelnīja 30 pasaules ranga punktus.

Turnīrs Ostinā, kas norisinās cietā seguma kortos, beigsies 3. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu