Video Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs iesit pretiniekam, kuram nākas doties uz slimnīcu (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mantas Armalis
Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mantas Armalis Foto: Sintija Zandersone/LETA

Ar ļoti rupju rīcību 27. februāra Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) mačā izcēlās bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mants Armalis.

Lietuvas hokejista pārstāvētā "Leksands" vienība tikās ar "Oskarshamn" hokejistiem.

Mačs noslēdzās ar rezultātu 3:2 par labu "Lekslands" hokejistiem, bet šoreiz ne gala iznākums kļuva par spēles galveno stāstu.

Trīs minūtes pirms otrā perioda beigām "Oskarshamn" hokejists Olli Palola cīņā pie vārtiem ar nūju iebakstīja Armalim, kurš par šādu rīcību sadusmojās. Tā rezultātā lietuvietis ar ķērājcimdu pamatīgi iesita Palolam, kurš sitiena brīdī vārtsargam bija pagriezis muguru.

Palola nespēja laukumu pamest paša spēkiem un no arēnas nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika konstatēts deguna lūzums un smadzeņu satricinājums.

SHL disciplinārā komiteja šobrīd izskata konkrēto epizodi, bet nav šaubu, ka Lietuvas hokejistam tiks piešķirta diskvalifikācija.

32 gadus vecais Armalis savas karjeras laikā 12 spēles aizvadīja arī Rīgas "Dinamo" rindās. 2017./2018. gada KHL sezonā viņš vidēji mačā zaudēja 2,5 ripas un atvairīja 91,1% pretinieku metienu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu