Noskaties Balinskis AHL gūst vārtus uzvarā pār Ansonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: Charlotte Checkers

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā un sekmēja Šarlotas "Checkers" komandas uzvaru.

"Checkers" viesos ar rezultātu 4:2 (0:2, 1:0, 3:0) pārspēja uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvēto Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" komandu.

Spēles trešā perioda astotajā minūtē pēc vairākiem viesu metieniem ripa nonāca pie Balinska, kurš pretī vārtiem izpildīja metienu no distances un bija nekļūdīgs - 2:2.

Balinskis šajā spēlē divreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1, bet Ansons veica vienu metienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderību. Sezonas griezumā AHL Balinskim 29 mačos ir trīs vārti un 15 rezultatīvas piespēles, bet Ansons 18 dueļos iekrājis 2+5.

Tikmēr vārtsargs Artūrs Šilovs palika rezervē, Ebotsfordas "Canucks" komandai viesos ar 4:2 (0:1, 4:1, 0:0) pārspējot Beikersfīldas "Condors". Ņikita Tolopilo uzvarētāju vārtos atvairīja 33 no 35 metieniem.

"Penguins" ar 64 punktiem 55 spēlēs Austrumu konferencē ieņem piekto vietu, bet "Checkers" ar 60 punktiem 54 mačos ir astotā. Rietumu konferencē "Canucks" ar 62 punktiem 52 cīņās ir sestā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu