Aparjods uzvar sezonas noslēdzošajā Pasaules kausa posmā Siguldā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Aparjods
Kristers Aparjods Foto: AP/Scanpix

Latvijas sportists Kristers Aparjods svētdien Siguldā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa kamaniņu sportā sezonas pēdējā, devītajā posmā.

Aparjods pēc pirmā brauciena bija ceturtais, bet otrajā laboja trases rekordu un bija ātrākais, pēc konkurentu nepārliecinošā snieguma pakāpjoties uz pirmo vietu summā.

Otrās vietas ieguvējs vācietis Fēlikss Lohs no Aparjoda atpalika 0,146 sekundes, bet bronzu guvušais austrietis Niko Glairšers bija 0,245 sekundes lēnāks.

Gints Bērziņš braucienos uzrādīja devīto un piekto rezultātu, summā izcīnot sesto vietu ar 0,528 sekunžu deficītu pret Aparjodu. Kasparam Rinkam braucienos bija septītā un 12. pozīcija, bet summā - devītā vieta un 0,659 sekundes lēnāks laiks par Aparjodu.

Roberts Dreimanis vēl aizvadīs otro braucienu.

Pēc sestdien notikušā pirmā brauciena Kristers Aparjods bija ceturtais, Kaspars Rinks ieņēma septīto vietu, Gints Bērziņš - devīto un Roberts Dreimanis - 21. vietu.

Šāds formāts Pasaules kausa pēdējā posmā tiek izmēģināts pirmo reizi šajā sezonā. Sieviešu un vīriešu vienvietīgo kamanu sacensības norisinās divas dienas, pirmo braucienu aizvadot sestdien, bet otro - svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu