Latvijas kamaniņu braucēji izcīna otro vietu Pasaules kausa komandu stafetē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Eberspracher" Pasaules kausa astotā posma kamaniņu sportā uzvarētāju apbalvošanas ceremonija Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē.
"Eberspracher" Pasaules kausa astotā posma kamaniņu sportā uzvarētāju apbalvošanas ceremonija Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas kamaniņu braucēji Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Anda Upīte/Zane Kaluma svētdien Siguldā Pasaules kausa noslēdzošajā posmā izcīnīja otro vietu komandu stafetē.

Latvijas sportisti startēja ar ceturto numuru un kļuva par līderiem, apsteidzot iepriekšējos labākā rezultāta īpašniekus itāļus par 1,544 sekundēm, taču pēc tam labāku rezultātu vēl sasniedza vācieši, kuri finišēja divās minūtēs un 57,516 sekundēs.

Latvijas komanda atpalika no uzvarētājiem 0,141 sekundi, bet labāko trijnieku noslēdza ASV kamaniņu braucēji, kuri piekāpās Vācijas sportistiem 1,006 sekundes.

Ārpus labāko trijnieka palika attiecīgi Itālija, Ukraina, Ķīna un Austrija. Stafetē sacentās septiņas vienības.

Pasaules kausa kopvērtējumā uzvarēja Vācija ar 540 punktiem, otro vietu ar 446 punktiem ieņēma Austrija, trešajā pozīcijā ierindojās ASV ar 410 punktiem, bet Latvija ar 380 punktiem palika uzreiz ārpus labāko trijnieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu