Foudens kaldina "City" uzvaru Mančestras derbijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mančestras "City" futbolists Fils Foudens
Mančestras "City" futbolists Fils Foudens Foto: EPA/Scanpix

Filam Foudenam gūstot divus vārtus, Mančestras "City" komanda svētdien Anglijas futbola premjerlīgas spēlē svinēja uzvaru pilsētas derbijā.

"City" futbolisti savā laukumā "Etihad Stadium" ar rezultātu 3:1 (0:1) pārspēja Mančestras "United" futbolistus.

Spēles astotajā minūtē Brunu Fernandešs atstāja bumbu pa sitienam Markam Rešfordam, kurš ar spēcīgu tālsitienu izvirzīja vadībā "United" komandu. Tas gan bija viesu vienīgais sitiens vārtu taisnstūrī, visa mača gaitā dominējot "City" futbolistiem.

Cīņas 56.minūtē pēc Rodri piespēles Foudens aiz soda laukuma robežas raidīja bumbu mērķī, bet vadībā "City" izvirzījās vien desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Foudens bija vēlreiz precīzs pēc Huljana Alvaresa piespēles.

Punktu savai uzvarai laukuma saimnieki pielika kompensācijas laika pirmajā minūtē, kurā "United" futbolisti kļūdījās pie soda laukuma, atdodot bumbu Rodri, kurš to tālāk piespēlēja Ērlingam Holannam. Norvēģis pilnībā netraucēts raidīja bumbu tīklā un panāca 3:1.

Premjerlīgas līderpozīcijā ar 63 punktiem 27 spēlēs ir "Liverpool", kas par punktu apsteidz Mančestras "City". Zemāk tabulā ar 58 punktiem 26 cīņās ir Londonas "Arsenal", 55 punktus 27 dueļos guvusi Birmingemas "Aston Villa", bet piektā ar 50 punktiem 26 mačos ir Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu