Noskaties Bertānam lielākais spēles laiks sezonā un četri precīzi tālmetieni

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

​Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva 14 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Hornets" viesos ar rezultātu 106:111 (29:27, 19:25, 27:30, 31:29) zaudēja Toronto "Raptors" basketbolistiem.

Bertāns laukumā pavadīja 25 minūtes un 46 sekundes, kas ir viņa lielākais spēles laiks šajā sezonā. Latvietis šajā laikā realizēja četrus no deviņiem tālmetieniem un vienu no diviem divpunktu metieniem. Viņa kontā bija arī izcīnītas trīs atlēkušās bumbas zem groziem, divi bloķēti metieni, viena pārtverta piespēle, viena kļūda, trīs personīgās piezīmes un labākais +/- rādītājs komandā +7.

Kopš pievienošanās "Hornets" vienībai no Oklahomasitijas "Thunder" pirms nepilna mēneša, Bertāna spēles laiks pieaudzis no vidēji sešām līdz 15 minūtēm, rezultativitāte no 2,9 punktiem līdz vidēji 9,0 punktiem, bet realizēto tālmetienu precizitāte no 41,7% līdz 45,8%.

Svētdienas mačā "Hornets" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Brendons Millers, Mailss Bridžess guva 20 punktus, bet ar 18+13 atzīmējās Grants Viljamss.

"Raptors" komandā 23 punktus guva Rovans Aleksandrs Barets, bet 22 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un septiņas atlēkušās bumbas Imanuela Kviklija kontā.

"Hornets" ar 15 uzvarām 61 spēlē ieņem 13. vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Orlando "Magic" basketbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu