Meija, Novikovs un Ančs atzīti par OHL regulārā čempionāta labākajiem spēlētājiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Gints Meija
Gints Meija Foto: Guntis Lazdāns

​Par 2023./2024. gada "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta labākajiem spēlētājiem atzīti Gints Meija un Henrijs Ančs no "Mogo"/LSPA vienības, ka arī Saveli Novikovs no Igaunijas kluba Tallinas "Panter" spēlētāju, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

36 gadus vecais Meija atzīts par labāko uzbrucēju, par ko saņēma Sergeja Žoltoka vārdā nosaukto balvu, kā arī kļuva par līgas rezultatīvāko spēlētāju, 27 mačos gūdams 50 (24+26) punktus, par ko tika pie Elmāra Baura vārdā nosauktās trofejas.

Savukārt Kārļa Skrastiņa apbalvojumu, ko pasniedz līgas labākajam aizsargam, ieguva 24 gadus vecais Novikovs, kurš regulārajā čempionātā atzīmējās ar 32 (6+26) punktiem.

Tikmēr Ančs tika atzīts par labāko vārtsargu un saņēma Ulda Opita vārdā nosaukto balvu. Vārtu vīrs 24 cīņās vidēji mačā ielaida 1,90 ripas un atvairīja 91,2% metienu.

Savukārt par OHL labāko jauno regulārās sezonas spēlētāju, iegūstot Alekseja Auziņa balvu, tika nosaukts vēl viens "Mogo"/LSPA spēlētājs Olivers Mūrnieks. 16 gadus vecais uzbrucējs 18 cīņās guva piecus vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu