Putins: Beidziet dzert, ejiet slēpot (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladimirs Putins
Vladimirs Putins Foto: EPA/Scanpix

Smagos noziegumos apsūdzētais Krievijas diktators Vladimirs Putins aicinājis krievus vairāk nodarboties ar sportu un nemeklēt laimi pudelē.

Nākamajā nedēļā Krievijā notiks tā sauktās prezidenta "vēlēšanas", kuru iznākums jau ir faktiski zināms. Skaidrs, ka Krievijā turpinās valdīt 71 gadu vecais Putins, kurš apsūdzēts smagos kara noziegumos.

Viņš pats ar propagandas palīdzību regulāri spodrinājis savu tēlu dažādos sporta pasākumos, gan piedaloties pats, gan apmeklējot tos un sakot uzrunas.

Putins ikgadējā runā aicināja krievus piekopt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, sportot un atmest dzeršanu.

Putins savā runā uzsvēra, ka svarīga ir fiziskā kondīcija. "Vai atceraties labi zināmo saukli "beidz dzert, ej slēpot"?" uzsvēra Putins un tad sāka deklamēt Krievijas alkohola politikas triumfu.

"Attiecībā uz dzeršanu esam sasnieguši izcili labus rezultātus. Esam ievērojami samazinājuši alkohola patēriņu un, galvenais, - stipros alkoholiskos dzērienus," Somijas izdevums "Iltalehti" citē Putina teikto.

Putins pagājušajā nedēļā iepazīstināja ar saviem plāniem nākamajiem sešiem gadiem. Viens no kampaņas solījumiem ir palielināt sportošanai paredzēto vietu skaitu, lai bērni un jaunieši vairāk kustētos.

Putina runu klātienē klausījās viņa rokaspuiši - kādreizējais cīkstonis Aleksandrs Kareļins, bijušais boksa smagsvars Nikolajs Valujevs, slēpotāja Veronika Stepanova. Kareļins un Valujevs ir Putina partijā "Vienotā Krievija".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu